Muziekles voor jonge kinderen (5-7 jaar)

 

blokfluit

Fluiten met visjes voor blokfluit:

Deze lessen zijn bij uitstek geschikt voor jonge kinderen (ongeveer 5-7 jaar). We werken nog niet met noten, maar met leuke tekeningen van verschillende kikkervisjes, waardoor de kinderen al snel een paar liedjes op de blokfluit kunnen spelen. De kikkervisjes zijn bedoeld als opstapje naar het notenlezen.

De lessen zijn speels van karakter en er wordt daarom ook nog niet van de kinderen verwacht dat ze thuis oefenen. Het is mogelijk om les te krijgen in groepjes van maximaal 3 kinderen.; vriendjes en vriendinnetjes zijn dus welkom!

Fluiten met visjes voor dwarsfluit:

Deze lessen zijn bedoeld voor jonge kinderen (5-7 jaar) die graag dwarsfluit willen leren spelen, maar die nog geen noten kunnen lezen of die misschien nog te klein zijn om een echte dwarsfluit vast te houden.

klein veertje vis

Je krijgt les op een kleine dwarsfluit van kunststof, waar nog geen kleppen op zitten. Maar je leert al wel hoe je een mooi geluid kunt maken en als het boekje uit is, kun je heel veel leuke liedjes spelen.

Je krijgt helemaal alleen les, maar het is natuurlijk nog leuker als je een of twee vriend(innet)jes meeneemt.

Algemene Muzikale Vorming:

Tijdens deze lessen gebruiken we de blokfluit. De kinderen (vanaf groep 3) maken kennis met het notenschrift en ontwikkelen hun gevoel voor ritme.

Ook hier zijn vriendjes en vriendinnetjes welkom en kan er zowel individueel als in groepjes van maximaal 3 kinderen worden lesgegeven.

Kosten van de lessen: 10 voor een individuele les van 30 minuten, 7 p.p. bij een groepsles .

 

 

 

 

 

FacebookShare